ساخت اکانت بدون داشتن جیمیل
شما برای استفاده از هر یک از خدمات گوگل نیاز به داشتن حسابی در گوگل دارید. اما لزوما نه جیمیل. برای استفاده از خدمات گوگل از جمله گوگل ادز، شما باید ایمیلی داشته باشید تا مکاتبات و ایمیل های گوگل را در آن دریافت کنید. در این مقاله درباره سطوح دسترسی اکانت گوگل ادز صحبت میکنیم.
به صورت پیش فرض گوگل جیمیل را پیشنهاد می دهد؛ ولی شما می توانید ایمیل های دیگه ای شبیه Ymail، Hotmail و یا ایمیل های مربوط به سایتتون را برای این منظور به گوگل معرفی کنید. هنگام ساخت اکانت ادوردز، جایی که از شما ایمیل می خواهد می توانید هر ایمیلی وارد کنید.
اگر جیمیل وارد کنید گوگل اطلاعات هویتی را قبلا از شما گرفته و شما می توانید با همان پسورد جیمیلتان از خدمات ادوردز استفاده کنید. ولی در صورتی که ایمیلی غیر جیمیل وارد کنید، چون گوگل اطلاعاتی از شما ندارد.
در مراحل بعد اطلاعات هویتی شما را می گیرد و سپس باید یک پسورد برای این حساب گوگل خود تعریف کنید. با این کار شما بعد این، یک حساب گوگل خواهید داشت که ایمیل آن، همان ایمیل وارد شده خودتان است و پسورد همان پسوردی که همینجا تعریف کردید.
با این حساب کاربری شما از تمامی خدمات گوگل غیر از جیمیل میتوانید استفاده کنید.
انواع سطح دسترسی اکانت گوگل ادز
شما احتمالا شاید دوست داشته باشید افراد مختلفی به منظورهای متفاوت به اکانت گوگل ادز شما دسترسی داشته باشند. مسئول IT، کارمند تولید محتوا، مدیر مالی و یا خود شما. گوگل برای این منظور چهار نوع سطح دسترسی برای گوگل ادز تعریف کرده است که شما میتوانید از آنها استفاده کنید.
- Admin
- Standard
- Read Only
- Email Only
در این شکل، وضعیت دسترسی هر یک از سطح دسترسی های تعریف شده در ادوردز، نشان داده شده است. همان طور که مشاهده می کنید سطح دسترسی Admin، به همه قسمت های اکانت دسترسی دارد و همچنین می تواند سطح دسترسی باقی کاربران را تغییر دهد، گوگل ادز را به گوگل آنالیتیکس و گوگل پلی متصل کند و هر تغییر دیگری که در اکانت وجود دارد را می تواند انجام دهد.
همچنین می توانید برای آموزش گوگل آنالیتیکس و بررسی رفتار کاربر و تجزیه و تحلیل های بیشتر، از مطالب اختصاصی تولید شده توسط جی ادز استفاده کنید.
سطح دسترسی Standard کمی محدودتر از Admin است ولی با این وجود میتواند بسیاری از تغییرات مورد نیاز در سطح اکانت و کمپین ها را انجام دهد.
سطح دسترسی Read-Only تنها می تواند به اکانت وارد شود و گزارش ها و تنظیمات اکانت را مشاهده کند. این سطح دسترسی اجازه هیچ تغییری در هیچ سطحی از اکانت را ندارد.
در مقالات آموزش گوگل ادز مربوط به گزارش گیری خواهیم دید، ما می توانیم گزارشاتی را تعریف کنیم تا در زمان های تعریف شده برای ایمیل های خاصی، ایمیل شوند.
ما تنها می توانیم گزارشات را برای یکی از کاربرانی که با هر یک از سطح دسترسی های چهارگانه به اکانت دسترسی دارند، ارسال کنیم. در صورتی که بخواهیم شخصی اجازه ورود به اکانت را نداشته باشد و تنها بتواند این گزارشات را دریافت کند از سطج دسترسی Email-Only استفاده میکنیم.
در این شکل وضعیت دسترسی هر یک از دسترسی های تعریف شده در ادوردز نشان داده شده است
نکته: تنظیمات، مشاهده و تغییر اطلاعات پرداخت، چیزی غیر این سطح دسترسی هاست. هر اکانت تنها یک profile Payment دارد و دسترسی و تغییر این Profile peyment تنها برای سازنده آن پروفایل پیمنت امکانپذیر است.
کاربران دیگر با هر سطج دسترسی به اکانت به اطلاعات پرداخت دسترسی نخواهند داشت و اطلاعات پرداخت برای دارنده Profile Payment محفوظ است. البته دارنده Profile Payment می تواند به افراد دیگری هم دسترسی استفاده و تغییر دهد که در ادامه به آن می پردازیم.
نحوه ایجاد دسترسی برای کاربران
از قسمت بالا سمت راست زیر علامت آچار روی tools و سپس Account Access کلیک کنید.
در این صفحه میتوانید دسترسی های جدید ایجاد کنید و یا دسترسی های قبلی را تغییر داده یا حذف کنید. در تب users کاربران معمولی با انواع سطح دسترسی ها و در تب Managers لیست MCC هایی که به اکانت دسترسی دارند را مشاهده میکنید. برای اضافه کردن کاربری جدید در تب users روی علامت + کلیک کنید.
ایمیل کاربر جدید و همچنین سطح دسترسی مد نظرتون را مشخص کنید و سپس Send Invitation را بزنید. با این کار ایمیلی از طرف ادوردز برای کاربر ارسال میشود و در صورت کلیک بر روی لینک تایید دسترسی توسط کاربر، دسترسی ایجاد خواهد شد.
اکانت mcc چیست؟
در صورتی که شما یک آژانس تبلیغاتی یا مدیر مارکتینگ هستید و با چند اکانت ادوردز کار می کنید. اکانت mcc به شما برای دسترسی سریعتر به اکانت ها کمک می کند. در اکانت mcc، می توانید چندین اکانت ادوردز را یکجا مشاهده و مدیریت کنید.
دسترسی شما به همه اکانت ها به صورت Admin خواهد بود و ساخت اکانت جدید برای شما کمی راحت تر است. این کل تفاوت اکانت mcc با اکانت معمولی است، پس اگر شما تنها یک یا دو اکانت و یا حتی کمتر از ۵ اکانت دارید، نیازی به داشتن اکانت mcc ندارید و با همان اکانت معمولی می توانید کار کنید.
نحوه ایجاد دسترسی برای اکانت mcc کمی متفاوت است. برای اکانت های معمولی Admin برای کاربر دعوت نامه می فرستد و کاربر تایید می کند و دسترسی ایجاد می شود.
در اکانت mcc، دارنده mcc با وارد کردن customer id اکانتی که قصد دارد به آن دسترسی داشته باشد، درخواست دسترسی به اکانت می دهد.
و سپس Admin آن اکانت در قسمت Managers دسترسی رو تایید می کند.
حرف نهایی
امیدواریم که اطلاعاتی مفیدی از خواندن این مقاله از آموزش تبلیغات گوگل پایگاه دانش جی ادز کسب کرده باشید. توصیه میکنیم ادامه مطالب دوره آموزشی را مطالعه کرده تا به صورت کامل از نحوه اجرای تبلیغات گوگل در بسترهای مختلف اطلاعات داشته باشید.
پیشنهاد میکنیم نحوه استفاده از گوگل ادز را با استفاده از لینک معرفی شده بدانید.