در این مطلب از آموزش آنالیتیکس فارسی نحوه تنظیم اد منیجر در آنالیتیکس ۳۶۰ را خواهید آموخت. اد منیجر برای کسب و کارهایی کاربرد دارد که از تبلیغات مختلف استفاده می کنند و قصد دارند کمپین های خود را مدیریت کنند. می توانید از ویدیو فارسی که در بالای صفحه قرار داده شده برای یادگیری این مطلب استفاده نمائید.
بسیاری از پابلیشرها یا منتشر کنندگان از دابل کلیک فور پابلیشرز یا DFP برای مدیریت کمپین اد سنس و اد اکسچنج استفاده می کنند. همچنین برای کمپین های تبلیغ کنندگان از پلتفرم های دیگر نیز مورد استفاده قرار می گیرد. زمانی که DFP را یکپارچه سازی کردید، صفحه DFP Backfill داده های اد سنس و اد اکسچنج را برای تبلیغاتی که از DFP آمده اند را اضافه می کند.
به خاطر داشته باشید که فقط DFP Google Publisher Tag برای کار کردن این یکپارچه سازی کافی است. شما نیاز به تگ های اد سنس و اد اکسچنج ندارید. صفحه دابل کلیک فور پابلیشر متریک های کمپین های غیر از اد سنس و غیر از اد اکسچنج را نشان می دهد که از طریق DFP مدیریت می کنید. برای شروع، لینک انتهای این مطلب را برای جزئیات مهم درباره فرآیند یکپارچه سازی ببینید. زمانی که جزئیات تنظیم را مرور می کنید، نکات زیر را به خاطر داشته باشید.
نکات مهم تنظیم اد منیجر در آنالیتیکس ۳۶۰
زمانی که فهمیدیم داده های DFP داخل آنالیتیکس ۳۶۰ برای تحلیل و هدف گذاری مفید هستند، این گزارش ها را نباید در کار حسابداری یا تطبیق مالی استفاده نمود. داده های دابل کلیک فور پابلیشر در آنالیتیکس ۳۶۰ تنها در نقطه لینک شدن در دسترس هستند. بنابراین سریعتر یکپارچه سازی را انجام دهید. یکپارچه سازی گوگل اد منیجر، صفحات AMP و تگ های تبلیغات گوگل پابلیشر را پشتیبانی می کند.
همچنین ویدیوها و تبلیغات انجام شده DFP برای اندروید و iOS پشتیبانی می شوند. با توجه به مسئله بازاریابی مجدد، تمام موارد استفاده و پلتفرم ها به جز تحویل از طریق سرور بر اساس (Identifier) های فراهم شده توسط پابلیشر، پشتیبانی می شوند. در نهایت اگر DFP و آنالیتیکس ۳۶۰ به صورت مستمر در پراپرتی های مشابه آنلاین یکپارچه سازی شوند، داده های این یکپارچه سازی از همه موارد ارزشمندتر خواهند بود.
این امکان وجود دارد که چند اکانت آنالیتیکس ۳۶۰ را به DFP متصل کرد و برعکس آن نیز امکان پذیر می باشد. با تیم آنالیتیکس ۳۶۰ خود ارتباط داشته باشید تا بیشتر درباره یاین موارد صحبت کنید و فرآیند یکپارچه سازی را شروع کنید.
اکنون دیگر مزیت های یکپارچه سازی DFP را می دانید و چگونگی استفاده از آن را نیز در آموزش گوگل آنالیتیکس یاد گرفته اید.
حرف آخر
در مطالب گذشته آنالیتیکس ۳۶۰ چند مثال دیدید که چگونه می توانید از این داده ها استفاده کنید تا بیشتر در مورد عملکرد محتوا و رفتار کاربر بدانید و مخاطب هایی با ارزش بالا برای موقعیت درآمد بیشتر ایجاد کنید. توصیه می کنیم مطلب بعدی ما که درباره جمع بندی دوره آنالیتیکس ۳۶۰ است را بخوانید و در انتهای آن صفحه از لینک استفاده کنید تا در آزمون شرکت کنید و مدرک رسمی گوگل آنالیتیکس خود را دریافت نمائید.