آموزش آنالیتیکس

نحوه بررسی کمپین های بازاریابی و مسیریابی آنها

کمپین های تبلیغاتی می توانند در انواع مختلفی ایجاد شوند. ممکن است بخواهید برای معرفی کسب و کار خود از تبلیغات متنی نتایج موتورهای جستجو استفاده کنید. علاوه بر آن، بنرهای تبلیغاتی قرار گرفته در وب سایت های متفاوت می تواند یکی از موارد کمپین بازاریابی محسوب شوند. در این مطلب از آموزش آنالیتیکس به صورت کامل توضیحات مناسبی را در این زمینه در اختیار شما قرار می دهیم. البته شما می توانید با مشاهده ویدیو بالا، این اطلاعات را با مشاهده ویدیو بالا در کمتر از ۴ دقیقه کسب کنید.

امروزه تبلیغات برای بازاریابی از اهمیت بسیاری برخوردار است و استفاده از آن در رقابت های سنگین ضروری است. تنوع تبلیغات بسیار گسترده است و علاوه بر موارد بالا، شما می توانید برای معرفی برند خود و کسب درآمد بیشتر از کمپین های سوشیال مدیا یا کمپین ایمیل استفاده نمائید. برای اینکار بهتر است که از یک مجموعه فعال در این زمینه کمک بگیرید تا فروش و نرخ تبدیل بالاتری را تجربه کنید.

کمپین های تبلیغاتی در گوگل آنالیتیکس در بخش Campaign Tagging یا برچسب گذاری کمپین رهگیری می شوند. تگ های کمپین در واقع اطلاعات اضافی هستند که به لینک های URL تبلیغات آنلاین اضافه می کنید. این می تواند شامل یک علاوت مساوی و یک کلمه جدا یا نوشته شده با پیوند باشد که خودتان مشخص می کنید. وقتی کاربری روی این لینک ها که پارامتر اضافه دارند کلیک می کند، کد جاوا گوگل آنالیتیکس اطلاعات هر لینک را استخراج می کند و رفتار کاربر را با کمپین تبلیغاتی شما تطبیق می دهد.

درباره کد جاوا اسکریپت آنالیتیکس بیشتر بدانید

اهمیت استفاده از کمپین های بازاریابی

با استفاده از این روش می توانید بفهمید که کاربران از طریق چه فعالیت های بازاریابی وارد وب سایت شما شده اند. به عنوان مثال، فروشگاه گوگل یک خبرنامه ماهانه دارد که برای مشتریان فرستاده می شود و دارای لینکی به وب سایت فروشگاه می باشد. افزودن تگ کمپین ایمیل به این لینک ها، این امکان را می دهد تا متوجه شوند کاربران از طریق خبرنامه ایمیلی وارد وب سایت شده اند.

تگ کمپین پنج نوع مختلف دارد که به تبلیغ کننده کمک می کند اطلاعات خاصی را در مورد ترافیک کمپین ها مشخص کند. تگ های مدیوم، سورس و کمپین، مورد نیاز هستند؛ همچنین می توانید تگ هایی برای Content یا Term اضافه کنید. اکنون بهتر است با ویژگی هر کدام از آنها آشنا شوید.

تگ مدیوم

این تک مکانیزم را مشخص می کند یا به عنوان نحوه رساندن پیام شما به کاربر شناخته می شود. تگ مدیوم می تواند شامل کلمه ایمیل برای کمپین های ایمیلی، CPC برای تبلیغات کلی یا سوشیال برای شبکه های اجتماعی باشد.

تگ سورس یا منبع

مشخص می کند که کاربران از کجا وارد وب سایت شده اند. تگ سورس می تواند شامل وارد شدن کاربر از طریق یک آدرس اینترنتی خارجی یا لینکی در یک ایمیل باشد. سورس یا منبع می تواند انواع مدیوم را متمایز کند؛ بنابراین اگر مدیوم تبلیغات کلیکی باشد، منبع ممکن است گوگل، بینگ یا یاهو باشد. اگر مدیوم ایمیل باشد، سورس ممکن است به یک خبرنامه اشاره کند.

تگ کمپین

نام کمپین تبلیغاتی شما را نشان می دهد. به عنوان مثال، می تواند حراج سال نو باشد. تگ کمپین هر نامی را که برای کمپین بازاریابی خود انتخاب کرده باشید را شامل می شود و تقریبا اهمیت آن کمتر از دو مورد بالا است.

تگ محتوا یا Content

تگ محتوا می تواند شرح ویژه ای از تبلیغات را نشان دهد. این مورد به خصوص در زمانی مفید است که قصد داشته باشید تاثیر گذاری تبلیغات مختلف را متوجه شوید. اگر در حال اجرای تست بین دو نسخه مختلف از یک خبرنامه هستید، می توانید این تگ ها را به نام های منحصر بفردی انتخاب نموده تا تمایز خبرنامه را با دیتای مرتبط آنها در گوگل آنالیتیکس مشخص کنید.

تگ Term

تگ Term برای تشخیص کلمه کلیدی برای کمپین های کلیکی مورد استفاده قرار می گیرد. از این فیلد فقط زمانی استفاده کنید که به طور دستی یک کمپین تبلیغاتی کلیکی را تگ گذاری می کنید. به عنوان مثال، می توانید این کار را در بینگ یا یاهو انجام دهید.

در مطلب بعدی درباره بهترین روش برای پیگیری کمپین ها با URL Builder در آنالیتیکس صحبت می کنیم. برای افزودن پارامترها به URL مرتبط با تبلیغات تان، گوگل آنالیتیکس یک ابزاری دارد که نام آن URL Builder است و در ادامه درباره آن صحبت خواهیم کرد. همچنین توصیه می کنیم که مطالب ما در دوره آموزش گوگل آنالیتیکس را از دست ندهید.

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها