تعداد کاراکترهایی که در آگهیهای متنی گوگل ادز میتوان استفاده کرد محدود هستند. با این حال گوگل ادز امکان اضافه کردن افزونه های تبلیغاتی را ارائه میکند تا بتوانید به صورت ساختار یافته اطلاعات بیشتری را به آگهی خود اضافه کنید.
تفاوت در ساختار و طول تبلیغاتی که در نتایج جستجوی گوگل مشاهده میکنیم به خاطر افزونه های متفاوتی است که تبلیغ کنندگان استفاده میکنند.
در تصویر زیر تبلیغی را با Ad Extension مشاهده میکنید.
افزونه ها اطلاعات بیشتری را برای مخاطب نمایش میدهند و فضای بیشتری از صفحه نمایش کاربر را اشغال میکنند. اینچنین به افزایش نرخ کلیک بر روی آگهی ها کمک میکنند. همچنین به افزایش نمره کیفیت تبلیغات کمک میکنند که منجر به کاهش هزینه و افزایش رتبه آگهی ها میشود.
به این نکته توجه کنید که امکان استفاده از برخی افزونه ها به دلیل تحریم در ایران وجود ندارد. البته افزونه هایی که امکان استفاده از آنها را داریم، مانندsitelink extension ، callout extension ،call extension ، Structure snippet و promotion extension جزء پرکاربردترین افزونه های تبلیغاتی گوگل ادز هستند.
به یاد داشته باشید که هیچ تضمینی برای نمایش اکستنشن ها وجود ندارد. و با توجه به AdRank و الگوریتمهای پنهان گوگل، امکان نمایش افزونه های مختلف وجود خواهد داشت.
خب، حالا در این مقاله از آموزش رایگان گوگل ادز افزونه ها را یکی یکی بررسی کنیم.
افزونه Callout
افزونه Callout با نمایش ویژگیها یا ارائه پیشنهادهای منحصر به فرد به کاربر باعث بهبود عملکرد تبلیغات شما می شود.
به عنوان مثال، عباراتی مانند «حمل رایگان» ، «پشتیبانی ۲۴ ساعته» یا «تضمین بازگشت وجه». و عباراتی از این دست را میتوانید به عنوان افزونه Callout به آگهیتان اضافه کنید تا کاربران اطلاعات بیشتری درباره کسب و کار، محصولات و خدمات شما دریافت کنند. همچنین آنها برای کلیک بر روی آگهی بیشتر ترغیب میشوند.
Callout در دسکتاپ بعد از متن description اضافه می شود. در موبایل به صورت باکسهای اسکرول شونده افقی در پایین تبلیغات نمایش داده میشوند.
برای اضافه کردن افزونه callout روی گزینه ads&extension کلیک کنید. وارد قسمت extension شوید. روی آیکون + و سپس callout extension کلیک کنید.
طول هر متن callout حداکثر میتواند ۲۵ کاراکتر باشد. توجه داشته باشید که برای نمایش Callout حداقل باید دو callout فعال در سطح ادگروپ، کمپین و یا اکانت خود داشته باشید. همچنین حداکثر ۶ callout در هر تبلیغ نمایش داده میشود.
بخش Advanced Options در تمام افزونه های تبلیغاتی گوگل ادز وجود دارد. با کلیک بر روی Advanced options میتوان تنظیمات پیشرفته ای برای افزونه مورد نظر اعمال کرد.
مثلا با تیک زدن موبایل در Device preference میتوان نمایش افزونه را محدود به موبایل کرد. همینطور میتوان برای نمایش افزونه تبلیغاتی زمان شروع و یا پایان مشخص کرد و امکان اعمال زمانبندی برای نمایش آن وجود دارد.
افزونه های تبلیغاتی گوگل ادز – Structured snippet
افزونه Structured snippet برای نمایش جنبه های مختلفی از محصولات یا خدمات شما برای کاربران مناسب است. مثلا برای نمایش امکانات هتل یا نوع خدمات یک شرکت از این افزونه میتوان استفاده کرد.
این یکی از افزونه های تبلیغاتی گوگل ادز است که از جنبه هایی شبیه افزونه callout است، اما تفاوتهای مشخص دارد. مثلا در Structured snippet شما بایستی Header ای برای مقادیر خود مشخص کنید.
این header به زبان های مختلف وجود دارد، اما متاسفانه امکان انتخاب زبان فارسی در این بخش وجود ندارد. با این حال تبلیغ کنندگان فارسی زبان از header انگلیسی و گزینه های فارسی یا انگلیسی میتوانند استفاده کنند.
مثلا یک فروشگاه کفش میتواند از header برند استفاده کرده و برندهای Addidas، nike ، puma ، Reebok و New Balance را به عنوان مقدار (value) اضافه کند.
یا همین فروشگاه با انتخاب header تایپ میتواند value های کفش اسپرت مردانه، کفش اسپورت زنانه و کفش اسپورت بچگانه را برای کمپین فروش کفشهای خود اضافه کند.
طول هر مقدار Structured snippet هم حداکثر میتواند ۲۵ کاراکتر باشد.
بخش Advanced options در این افزونه نیز به همان صورت که گفتیم وجود دارد.
افزونه Sitelink
همانطور که میدانید کاربران با کلیک بر روی عنوان و آدرس سایت در تبلیغات گوگل به لندینگ پیجی که در آگهی مشخص کردهایم وارد میشوند. از طریق افزونه sitelink extension میتوانیم لینکهای بیشتری از سایت را به انتهای آگهی های خود اضافه کنیم.
برای ایجاد هر سایت لینک، باید لینک صفحه ای از سایت و عنوان آن را وارد کنیم. عنوان لینک حداکثر میتواند ۲۵ کاراکتر باشد. همچنین امکان افزودن ۲ توضیح با حداکثر ۳۵ کاراکتر به سایتلینک وجود دارد.
وارد کردن توضیحات در افزونه تبلیغاتی سایت لینک کمک میکند تا آگهی شما فضای بیشتری در نتایج جستجوها در دسکتاپ داشته باشد.
البته همانطور که احتمال عدم نمایش سایتلینکها وجود دارد، در صورت نمایش آن ها هم احتمال نمایش توضیحات Sitelink ها کم است. معمولا این توضیحات تنها برای اولین آگهی صفحات جستجو نمایش داده میشود. اما ممکن است برای چند نتیجه تبلیغاتی نیز نمایش داده شوند.
توجه داشته باشید که برای نمایش سایت لینک در آگهیهایتان حداقل باید دو Sitelink فعال در سطح ادگروپ، کمپین و یا اکانت خود داشته باشید. در نسخه دسکتاپ، گوگل حداکثر ۶ Sitelink در هر تبلیغ نمایش داده میشود که این مقدار برای جستجوهای موبایلی حداکثر ۴ عدد میباشد.
افزونه های تبلیغاتی گوگل ادز – Call Extension
با کمک Call extension میتوانید شماره تماس خود را به تبلیغات اضافه کنید. استفاده از این افزونه برای کسب و کارهایی که هدفشان برقراری تماس تلفنی با کاربران است میتواند مفید باشد.
وقتی افزونه Call extension در موبایل نمایش داده می شود کاربران میتوانند با تپ کردن روی دکمه تماس، مستقیما با شما ارتباط تلفنی برقرار کنند.
به یاد داشته باشید که اگر سعی داشته باشید که در عنوان تبلیغات یا بخش توضیحات آگهی، شماره تماس درج کنید، با توجه به قوانین گوگل ادز، آگهی شما برای نمایش تایید نمی شود.
توجه کنید که در صفحه افزودن Call extension جدید، امکان انتخاب ایران از لیست کشورها و همچنین درج شماره تلفن ایران وجود ندارد.
گزینه call reporting مربوط به گزارشگیری تماس های دریافتی، مدت زمان مکالمه و همچنین کد منطقه تماس گیرنده هست. با استفاده از آمار این بخش، میتوان برآورد بهتری نسبت به تبلیغات تماسی داشت. البته این بخش نیز تنها در کشورهای خاصی قابل استفاده است. و برای شماره های ایران امکان پیگیری تماسها وجود ندارد.
با کمک Call interaction bid adjustment میتوان هزینه کلیکهایی که منجر به تماس تلفنی میشوند را افزایش یا کاهش داد.
حرف آخر درباره Ad Extension های گوگل ادوردز
توجه کنید که افزونه های تبلیغاتی گوگل ادوردز میتوانند در سطح اکانت، کمپین و ادگروپ اضافه شوند و همیشه افزونه های پایین ترین سطح، نمایش داده میشوند.
مثلا اگر برای کمپینی افزونه Callout و Call تعریف کنیم و برای یکی از ادگروپهای کمپین افزونه Callout به صورت مجزا تعریف کنیم، در این صورت برای ادزهای این ادگروپ افزونه Call در سطح کمپین و افزونه Callout در سطح ادگروپ نمایش داده میشود.
امیدواریم که از خواندن بخش افزونه های تبلیغاتی در دوره آموزش گوگل ادز لذت برده باشید. ما در پایگاه دانش جی ادز تلاش میکنیم تا اطلاعات شما در زمینه اجرای تبلیغات گوگل را افزایش دهیم. توصیه میکنیم باقی مقالات و ویدیوهای رایگان این دوره را مطالعه کنید.
فراموش نکنید که نظر خود را درباره این مطلب اعلام نمائید.
سلام واقعا نمیشه تو کمتر از ۱۰ دقیقه بصورت تخصصی هر کدام از بخش های گوگل ادز را یاد بگیری و مشکلاتت حل بشه و ازتون تشکر نکرد
سلام، ممنون از اطلاعاتتون. دوتا سوال: *چطور میشه در هنگام نمایش اکستنشن سایت لینک به صورت افقی اسکرول نشه و نمایش سایت لینک ها به صورت عمودی و زیر هم نمایش داده بشن؟ * در هنگام نمایش آگهی، امکان نمایش چند اکستنشن به صورت همزمان وجود داره؟!
سلام خانم اسعدی عزیز
ممنون که اینجا هستید و برامون کامنت می نویسید🌹، در مورد سوالتون باید بگیم که :
بهتره description اضافه بشه، ولی در کل گزینه ای برای این مورد نداره و خودش تشخیص می ده که چه زمانی زیر هم نشون بده.
بله میشه چند اکستنشن بطور همزمان استفاده بشه.
سلام. من به یک ادگروپ ۳ نوع اکستنشن اضافه کردم، فراوانی نمایش اونها در تبلیغات اصلی به صورت تصادفیه؟
سلام، بله حمیدرضا جان. نمایش اکستنشن ها بر اساس تصمیمیه که گوگل میگیره. اما عموما به کاربر نمایش داده میشن.