آموزش گوگل ادز

انواع استراتژی پیشنهاد قیمت (BidStrategy) در ادوردز

هر بار که گوگل می‌خواهد در صفحه نتایج گوگل تبلیغاتی را نمایش دهد، برای انتخاب آگهی ها و رتبه آنها مزایده ای ترتیب می‌دهد. همانطور که قبلا گفتیم نمایش یا عدم نمایش آگهی شما مربوط به امتیاز کیفیت آگهی (Quality Score) و قیمتی است که برای آن پیشنهاد می‌دهید. بدون پیشنهاد مناسب، شما شانسی در مزایده ندارید و این یعنی شانسی برای نمایش آگهی‌تان وجود ندارد.

گوگل ادز روش‌های پیشنهاد قیمت متفاوتی را به شما ارائه می‌دهد که استراتژی‌های قیمت‌گذاری یا همان Bid Strategy نام دارند و با توجه به اهداف تبلیغاتی شما می‌تواند متفاوت باشد.

استراتژی قیمت‌گذاری به دو نوع اصلی تقسیم می‌شوند:

  • Manual Bidding 
  • Automated Bidding

در manual bidding شما قیمت‌گذاری را خودتان کنترل می‌کنید و در automated bidding اجازه می‌دهید که گوگل ادز با توجه به اهداف تان محاسبات پیچیده‌ای را برای تعیین بید انجام دهد.

استراتژی‌های قیمت‌گذاری را در هنگام ایجاد کمپین در بخش Bidding می‌توانید انتخاب کنید و همچنین بعدها از طریق گزینه Setting کمپین قابل تغییر است.

در این جا می خواهیم نگاهی دقیق‌تر به استراتژی‌های قیمت‌گذاری گوگل ادز بیندازیم.

Manual CPC bidding

‌‌این استراتژی به شما اجازه می‌دهد، هزینه تبلیغات در گوگل را با پیشنهاد بیشترین هزینه به ازای هر کلیک، برای ادگروپ یا هر یک از کلمات کلیدی داخل ادگروپ تعیین کنید. اگر می‌خواهید کنترل دقیقی بر روی تبلیغات‌تان داشته باشید، این استراتژی می‌تواند بهترین انتخاب برای شما باشد.

با کمک این استراتژی قیمت گذاری زمانی که احساس کنید، نمایش تبلیغات مربوط به یک کلمه کلیدی در جایگاه موردنظرتان میتواند برای شما مفید باشد، می‌توانید حداکثر هزینه پیشنهادی را مطابق با پیشنهادات گوگل برای نمایش در جایگاه های مختلف نتایج گوگل تغییر دهید.

Target search page location bidding

توسط استراتژی قیمت‌گذاری Target search page location bidding ، گوگل ادز بصورت خودکار هزینه های هر کلیک را تغییر می دهد تا تبلیغات شما در جایگاه بالای نتایج ارگانیک سرچ یا در هر جایگاهی در صفحه اول نتایج جستجوی گوگل نمایش داده شود.

در این استراتژی شما هزینه گذاری را به ادوردز می سپارید که خودش بر مبنای جایگاه مورد نظرتان هزینه ها را تغییر دهد. بعد از اینکه شما این استراتژی هزینه گذاری را برای کمپین تان تنظیم کردید ممکن است مقداری زمان ببرد تا روی کلمات شما اعمال شود.

در نظر داشته باشید این استراتژی فقط برای کمپین search network می باشد. در طول یک روز ممکن است چندین بار هزینه هر کلیک شما بصورت خودکار کم و زیاد شود. این استراتژی تضمین دهنده ۱۰۰ درصدی نیست که حتما تبلیغ شما در جایگاه تعیین شده نمایش داده شود زیرا اولا این هزینه ها تقریبی می باشد در ثانی نمایش تبلیغات به فاکتور هایی از جمله Quality Score هم بستگی دارد.

مراحل ایجاد استراتژی قیمت‌گذاری Target search page location

ابتدا وارد کمپین شوید، روی گزینه setting کلیک کنید. وارد قسمت bidding شوید. روی گزینه Change bid strategy کلیک کنید.

Target search page location

 روی گزینه Select a bid strategy directly کلیک کنید.

Target search page location

حالا از بخش Select your bid strategy می‌توانید Target search page location را انتخاب کنید.

Target search page location

سپس Create new portfolio strategy را انتخاب کنید.

Target search page location

در اینجا از شما سوال می‌شود که می‌خواهید تبلیغات‌تان کجا نمایش داده شود، بالای صفحه یا هر جایگاهی در صفحه اول.

جایگاه مورد نظرتان را انتخاب کنید و بعد در بخش Name اسمی برای این استراتژی انتخاب کنید. حالا می‌توانید تنظیمات کمپین را ذخیره کنید.

Target outranking share bidding

با استفاده از استراتژی Target outranking share bidding شما میتوانید دامنه رقیبتان را به ادوردز معرفی کنید و با آن رقابت داشته باشید.

Target outranking share bidding

در این استراتژی که تنها در کمپین سرچ است، گوگل ادز بصورت خودکار هزینه هر کلیک را کم و زیاد می کند تا بتوانید با رقیبتان رقابت کنید. شما میتوانید دامنه رقیبتان را وارد کنید و بیشترین هزینه ای که حاضر هستید جهت رقابت پرداخت کنید را لحاظ کنید. درصدی هم که میخواهید سهم نمایش آگهی تان در حوزه انتخابی شما بالاتر رود را هم وارد کنید.

در نظر داشته باشید هرچقدر درصد بالاتری در نظر بگیرید، مستلزم صرف بودجه بیشتری برای رقابت است. فقط این را بدانید که وقتی بیشترین هزینه جهت رقابت را وارد کردید قرار نیست گوگل دقیقا آن عدد را به ازای هر کلیک از شما کسر کند، شما به گوگل اجازه دادید که تا سقف n تومان با رقیبتان رقابت داشته باشید و گوگل می تواند هزینه کلیک ها را جهت رقابت تا سقف این عدد افزایش دهد.

مراحل انتخاب استراتژیTarget outranking share bidding:

Create new portfolio strategy را انتخاب کنید.
• اسم دامنه ای که میخواهید با آن رقابت کنید را وارد کنید.
• تا چند درصد مواقع می خواهید رقابت داشته باشید؟
• بیشترین هزینه به ازای هر کلیک جهت رقابت را وارد کنید.
• اسم دلخواه تان را برای این استراتژی انتخاب کنید سپس تنظیمات را ذخیره کنید.

Target outranking share bidding

Maximize clicks

یکی دیگر از استراتژی های خودکار هزینه گذاری گوگل ادوردز Maximize clicks است.

Maximize clicks

این استراتژی به شما کمک می کند بیشترین تعداد کلیک ممکن را بر اساس بودجه تبلیغات گوگل خود دریافت کنید. در هنگام استفاده از استراتژی Maximize clicks، می توانید میزان حداکثر قیمت هر کلیک را تعیین کنید. در این صورت به شما اجازه می دهد بیشترین هزینه به ازای هر کلیک را کنترل کنید.

Maximize clicks

اگر حداکثر هزینه هر کلیک را تعیین نکنید خود گوگل ادز سعی می کند هزینه ها را جوری تنظیم کند تا هدف شما که دریافت بیشترین کلیک می باشد محقق شود.

موقع انتخاب این استراتژی شما بیشترین هزینه هر کلیک را وارد می کنید و گوگل تا سقف این عدد هزینه های هر کلیک را کم و زیاد می کند.

اشتراک در
اطلاع از
guest

11 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
سپهر

خیلی ممنون و عالی. ولی کاش بقیه استراتژی ها هم میگفتید مثل ROAS و… که یه کم مبهمن

علی غلام پور

سلام سپهر عزیز. ازت تشکر می کنیم که نظرت رو با ما به اشتراک گذاشتید.? لطفا توضیحات کامل خودتون رو در این لینک برای ما یادداشت کنید. قطعا در به روزرسانی بعدی این ویدئو موارد گفته شده رو لحاظ می کنیم و به شما هم اطلاع میدیم.? https://g-ads.com/contact/

رضا

سلام کار بزرگی کردید؛ برای خود من که certified member گوگل هستم هم کاربردی هست. با نظر سپهر موافقم بیشترین چالش برای مباحث conversion؛ automated bid adjustment و ترکیب شبکه ها با همدیگه هست.

علی غلام پور

سلام رضای عزیز،? مرسی که نظرتون رو با ما به اشتراک گذاشید و خوشحالیم که محتویات وب سایت جی ادز برای شما مفید بوده. از اونجایی که درخواستی که شما ارائه کردین توسط بقیه دوستان از طریق تماس تلفنی و ایمیل مطرح شده، ما تصمیم گرفتیم که در به روزرسانی بعدی به طور مفصل به این بخش بپردازیم. تقاضا میکنم که با تکمیل یک فرم کوتاه، در صفحه تماس با ما https://g-ads.com/contact/ توضیح بیشتری در مورد درخواستتون ارائه بدید.
تشکر ?

واحد

سلام خدمت شما مهندس عزیزبنده یک تازه کار هستم در ادوردز و اموزشهای شما رو نگاه کردم ولی در تبلیعاتم موفق نیستم و هر جی هزینه میکنم جوابگو نیست لطفا یه کمکی به ما بکنید چکار کنم که موفق بشم با تشکر

علی کریمی

سلام دوست عزیز شما می‌توانید با تیم جی ادز تماس گرفته و از تجربیات کارشناسان ما استفاده کنید.

محمدرضا

سلام و درود خدمت شما. تفاوت بین استراتژی Target cpa و استراتژی Maximize Conversions چیست؟ محوریت هر دو بر روی یک اقدام است و دو استراتژی تعریف شده است. ممنون میشم در این رابطه توضیحی بفرمایید.

حسین قبلیه

یکی از تفاوت‌های مهم‌شون اینه که توی Target CPA اگه هزینه هر Action بیشتر از مبلغ وارد شده باشه (مثلا شما هزینه هر کانورژن رو ۲ دلار تعیین کردین ولی با وجود مصرف ۲۰ دلار هنوز کانورژنی رخ نداده باشه) کمپین‌تون به تدریج Impression کمتری می‌گیره و نهایتا متوقف می‌شه.
ولی توی بید استراتژی Maximize conversions تا زمانی که بودجه‌تون تموم بشه، کمپین‌تون اجرا می‌شه.

علیرضا

سلام دستتون دردنکنه واقعا مطالب سایت مفید است فقط یه مشکلی وجود دارد اینکه ویدئو های آموزش گوگل ادز به ترتیب نیست بخش های اون به ترتیب نیست

علی کریمی

حتما تلاش می‌کنیم تا این خواسته شمارو برآورده کنیم دوست عزیز

امین

سلام وقت بخیر. من تازه با سایتتون اشنا شدم، برای دیدن این اموزش ها خیلی دارم اذیت میشم چون ویدئوهای اموزشی پشت سر هم نیستن و روی کاور اونها هم شماره نزده. برای دیدن پشت سرهم باید دونه دونه فیلم هارو باز کنم تا بعد از ۵ ثانیه بفهمم کدوم بخش رو داره نشون میده. از این سایت بیشتر انتظار میره بنظرم رو این موارد بیشتر کار کنید. ممنون