آموزش گوگل ادز

پارتنری گوگل چیست؟ چگونه پارتنر گوگل شویم؟

پارتنر گوگل ادز

افراد بسیاری در گوگل تبلیغ می‌کنند. برای آنکه تبلیغ ‌کنندگان در گوگل، تبلیغات خود را ادامه دهند، باید بتوانند، بازدهی خوبی از تبلیغات خود بگیرند. گوگل برای افزایش دانش کاربران و نیز کاهش هزینه‌های پشتیبانی خود امکان پارتنری گوگل ادز را راه اندازی کرده است تا کاربران به جای تماس مستقیم با گوگل با پارتنرها در ارتباط باشند.

سه سطح پارتنری گوگل وجود دارد که عبارتند از:

انواع سطوح پارتنر گوگل
  1. Google Partner: شرکت‌هایی هستند که badge پارتنری گوگل را دریافت کرده اند. گوگل شرایطی را برای دریافت این نشان در نظر گرفته که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
  2. Member: سطح پارتنری Member مربوط به کاربران متخصص در زمینه تبلیغات گوگل است که توانسته‌اند امتیاز قابل قبولی در آزمون‌های گوگل ادز کسب کنند.
  3.  Premier Google Partner: از بین Google Partner ها شرکت‌هایی که فعالیت مستمر و رو به رشدی داشته باشند، نشان Premier Google Partner دریافت می‌کنند.

افراد، شرکت‌ها و آژانس‌ تبلیغات در گوگل می‌توانند با کسب پارتنری از مزایای آن برای خود و مشتریان‌شان بهره مند شوند.

مزایای کسب پارتنری گوگل

از مهم‌ترین مزایای کسب پارتنری گوگل در حوزه تبلیغات، می‌توان به دریافت promotion برای اکانت‌های مشتریان، امکان ارتباط سریع و کارآمد با گوگل در راستای حل مشکلات احتمالی تبلیغات مشتریان، امکان حضور در رویدادهای بازاریابی گوگل، شرکت در رقابت‌های تبلیغاتی که گوگل برگزار می‌کند و مواردی از این دست اشاره کرد.

با کلیک بر روی Badge یا نماد پارتنری گوگل در سایت پارتنرهای گوگل، به صفحه اختصاصی آنها بر روی سایت گوگل منتقل می‌شوید. می‌توانید اطلاعات شرکت و تعداد کارمندان متخصص گوگل ادز شرکت را به تفکیک حوزه هایی که در آنها تخصص دارند مشاهده کنید.

جی ادز پارتنر رسمی گوگل

برای آنکه یک آژانس تبلیغاتی پارتنر گوگل شود و نماد پارتنری گوگل را دریافت کند، ۳ شرط وجود دارد:

  • دریافت Certification تبلیغات گوگل توسط حداقل یکی از کارمندان شرکت.
  • تایید کارایی یا Performance اکانت‌های تبلیغات در گوگل تحت نظر شرکت.
  • مصرف هزینه حداقل ۱۰.۰۰۰ دلار توسط اکانت های تحت نظر شرکت در بازه ۹۰ روزه.

چگونه پارتنر گوگل شویم؟

برای دریافت Certification بایستی وارد بخش Academy for Ads شده و با آدرس ایمیل مربوط به اکانتِ گوگلِ خود، login کنید.

چگونه پارتنر گوگل شویم

پس از تایید شرایط استفاده از خدمات سایت، بایستی وضعیت اشتراک اطلاعات Academy for Ads با شرکت پارتنر گوگل را مشخص کنید. گزینه Yes را انتخاب می‌کنیم. به صفحه کاتالوگ هدایت می‌شویم که لیست موضوعات آموزشی را می‌توانیم در اینجا مشاهده کنیم.

اینجا قبل از هر کار دیگری بهتر است تنظیمات اکانت کاربری را بروزرسانی کنیم. روی آیکون کاربری در گوشه بالا سمت راست سپس روی My Profile کلیک می‌کنیم. برای ویرایش اطلاعات حساب کاربری در این صفحه بر روی Edit Profile کلیک می‌کنیم. اینجا اطلاعات خودمان را تکمیل می‌کنیم.

گوگل ادز آکادمی

ایمیل شرکتی بایستی با دامین سایت پارتنری باشد، که می‌خواهید زیر مجموعه آن باشید. البته وارد کردن آن اجباری نیست. در بخش Recovery email آدرس ایمیل دیگری که متعلق به ما هست را وارد می‌کنیم و در آخر بر روی دکمه Save کلیک می‌کنیم.

شرایط پارتنر شدن با گوگل

با کلیک بر روی دکمه Home در منوی کناری سمت چپ می‌توانیم به صفحه ای که لیست موضوعات آموزشی قرار داشت برگردیم. همانطور که مشاهده می‌کنید، موضوعات مختلفی در این بخش وجود دارد که با کلیک بر روی هر یک می‌توانیم مباحث مربوط به این موضوعات را مشاهده کنیم. روی Google Ads کلیک می‌کنیم و دوباره بر روی زیرموضوع Google Ads Search کلیک می‌کنیم. منابع آموزشی زیادی در اینجا وجود دارد.

اینجا دو دوره Google Ads Fundamentals و Google Ads Search Certification را مشاهده می‌کنید. پیشنهاد می‌کنیم ابتدا دوره Google Ads Fundamentals را بگذرانید. این دوره پیش‌نیاز همه دوره های دیگر گوگل ادز هست.

مقدمات گوگل ادز

با کلیک روی Google Ads Fundamentals Assessment می‌توانید وارد بخش آزمون مربوط به این دوره بشوید.

مبانی اصلی گوگل ادز

همچنین با کلیک روی عنوان هر بخش می‌توانید آموزش‌های مربوطه را مشاهده کنید. در این بخش آموزش تبلیغات گوگل به صورت تعاملی و Multimedia هستند و در پایان هر آموزش سوالات و منابع آموزشی برای مطالعه بیشتر درباره موضوع آموزش وجود دارد.

برای کسب اطلاعات درباره آزمون روی لینک Google Ads Fundamentals Assessment کلیک می کنیم.

تعداد سوالات و زمان آزمون را می توانید مشاهده کنید. همچنین امتیازی که برای قبولی در آزمون نیاز دارید … برای شروع آزمون باید روی دکمه Launch کلیک کنید.

شروع آزمون مبانی گوگل ادز

در صورتی که امتیاز قبولی در آزمون را بگیرید، achievement یا Certification مربوط به آزمون برایتان صادر می‌شود. در صورتی که نتوانید امتیاز قبولی در آزمون را کسب کنید، پس از یک هفته دوباره می‌توانید در آزمون شرکت کنید.

مدارکی که دریافت کرده‌اید را می‌توانید در بخش پروفایل‌تان مشاهده کنید.

آموزش گوگل ادز

برای دانلود فایل Zip شامل مجموعه سوالات آزمون‌های Google Ads Fundamentals و Google Ads Search اینجا کلیک کنید. با بررسی این نمونه سوالات می‌توانید برای آزمون آماده شوید.

چگونه Badge گوگل پارتنر را دریافت کنیم؟

برای دریافت Badge پارتنری گوگل بایستی از بخش پارتنری گوگل اقدام کنیم. اینجا در صفحه Join Google Partners روی دکمه JOIN NOW کلیک می‌کنیم.

Badge گوگل پارتنر

و پس از پذیرفتن شرایط پارتنری بایستی اکانت MCC خودمان را مشخص کنیم.

نحوه دریافت Badge گوگل پارتنر

نام شرکت و آدرس سایت و آدرس شرکت را وارد می‌کنیم.

پس از ذخیره اطلاعات، وارد اکانت MCC خود می‌شویم. بخشی به نام Partners program به MCC ما اضافه شده است.

در بخش Badge status وضعیت پارتنری خود را می‌توانیم مشاهده کنیم.

این وضعیت‌ها می‌تواند شامل:

  • (Member (no badge
  • Partner
  • و At risk

باشد.

زمانی که وضعیت پارتنری شما No badge yet است، به این معنی است که هنوز نتوانستید تمام شرایط پارتنری را کسب کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد وضعیت پارتنری خود می توانید روی View detail کلیک کنید.

مراحل دریافت نماد پارتنری گوگل

توجه داشته باشید که badge زمانی به شما تعلق می‌گیرد که هر سه شرایط پارتنری، یعنی Performance – Spend و Certifications رو کسب کنید.

در صورتی که همه شرایط رو کسب کنید، یعنی هم Certification را دریافت کرده باشید و هم طی ۹۰ روز گذشته بیش از ۱۰ هزار دلار مصرف کرده باشید و اکانت‌های زیرمجموعه شما وضعیت خوبی داشته باشند، وضعیت اکانت شما به Partner تغییر نام می دهد.

با کلیک روی View detail در بخش Promotional offers می‌توانیم وضعیت Promotion کدها رو بررسی کنیم.

گوگل پارتنر چیست

با ON کردن Promotional offers به گوگل اجازه می‌دهید که در صورتی که اکانتی را واجد شرایط تشخیص داد، به آن Promotion ارایه دهد. در بخش Community لینک انجمن‌های گفتگوی گوگل ادز قرار دارد که در صورتی که به مشکلی بر خوردید می‌توانید در انجمن‌های گفتگو سرچ کنید و یا تاپیک جدیدی ایجاد کنید.

در بخش Company details می‌توانید اطلاعات پارتنری خود را مانند، نام شرکت، لینک سایت و آدرس شرکت را ویرایش کنید.

حرف آخر

در این مقاله متوجه شدید که پارتنر گوگل چیست و چگونه می‌توانید نشان منحصر بفرد آن را دریافت کنید. شما می‌توانید با داشتن این علامت اعتماد مشتریان را بدست آورید. امیدواریم که در پروسه پارتنر شدن شما کمک کرده باشیم.

فراموش نکنید که نظرات و پیشنهادات خود درباره این مقاله از پایگاه دانش جی ادز را اعلام نمائید. خوشحال می‌شویم بیشتر از شما بشنویم.

اشتراک در
اطلاع از
guest

6 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
احسان

واقعا خدا قوت و دست مریزاد یک پکیج آموزشی کامل گوگل ادز + مشتقات کامل آن بنده در طی ۱۰ ساعت کل ویدیوهارو نگاه کردم همشون عالی بودن. سعی کردم به رسم ادب تو هر مطلبی دیدگاهی بنویسم تا هم کسانی که می خوان وارد این آموزش بشن مطمئن و جدی شروع کنند. و هم از تیمg-ads تشکر ویژه ای کرده باشم.

علی کریمی

ممنونیم از شما احسان جان که این همه به تیم جی ادز لطف دارید. نظرات مثبت شما باعث میشه تا دوره هایی بیشتری ایجاد کنیم.

بهنام

سلام لینک دانلود کار نمیکنه لطفا درست کنین

علی کریمی

با سلام. متاسفیم که مشکلی در لینک دانلود به وجود آمده، عذر خواهی ما را صمیمانه بپذیرید.
لینک های دانلود اصلاح شدند.

امیرسالار

سلام و درود ممنونم از تیم خوب و حرفه ای G-ads بابت این دوره آموزشی ، بسیار عالی بود موفق باشید

علی غلام پور

امیر سالار عزیز
خوشحالیم که مفید بوده 😍